Κυριακή 3 Απριλίου 2016

Φυσικές υπερ-τροφές

companyL

 Η ΦΥΣΗ ΕΧΕΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗ ΖΩΗΣ!
Φυσικές υπερ-τροφές
ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ
Το κατεστημένο Ιατροφαρμακευτικό σύστημα διαθέτει φάρμακα, που είναι σε θέση να σταματήσουν τον πόνο και να προσφέρουν άμεση ανακούφιση. Η διάρκεια όμως, είναι σύντομη και είναι...
πιθανόν να προκαλέσουν βλάβη στον οργανισμό, ιδιαίτερα κατόπιν μακροχρόνιας χρήσης. Τα φυσικά μέσα, όπως επιλεκτική διατροφή, βότανα, βιταμίνες και άλλες φυτικές ουσίες που πηγάζουν από τη μητέρα φύση, ενεργούν με αργό ρυθμό και χρειάζονται περισσότερο χρόνο για να σταματήσουν τον πόνο, είναι όμως ασφαλή και λειτουργούν σε συνεργασία με το φυσικό ρυθμό του οργανισμού.
Για να έχουμε καλή υγεία, πρέπει να την επιλέξουμε!
Επιστημονικές έρευνες στον τομέα της διατροφής και της Κλινικής Διαιτολογίας, έχουν αποδείξει ότι υπάρχουν στη φύση ουσίες οι οποίες παίζουν καθοριστικό ρόλο στην καλύτερη λειτουργία του οργανισμού μας και στην πρόληψη σοβαρών παθήσεων.
Έτσι, μάθαμε περισσότερα για τα Ω3 λιπαρά οξέα, τις Βιταμίνες, την Πρόπολη, το Q10, και άλλες ουσίες, τις οποίες η φύση προνόησε για την οχύρωση και προστασία της υγείας μας.
Οι Υπερ-τροφές βοηθούν τον οργανισμό με τρόπο φυσικό να αντιμετωπίσει τις εξωτερικές επιδράσεις, ενισχύοντας τις άμυνές του και ενεργοποιώντας τους μηχανισμούς αυτο-ίασης.
Άλλωστε, πολλά σημερινά φάρμακα, παυσίπονα, αντιφλεγμονώδη, αντιπυρετικά, αντιβιοτικά, καταπραϋντικά, κ.ά., έχουν την πηγή τους σε φυτά και δένδρα.
Αξίζει να αναφερθούν οι δηλώσεις του βιολόγου-ερευνητή JOHN ARNASON του Πανεπιστημίου Οττάβας του Καναδά: “Στην ανθρώπινη ιστορία το διαιτολόγιό μας συμπεριλάμβανε πολλές φυτικές ουσίες από τις οποίες απομακρυνθήκαμε σιγά-σιγά”.
Τα αποτελέσματα τα βλέπουμε σήμερα: αύξηση στις καρδιοαγγειακές παθήσεις, στο σακχαροδιαβήτη, στους καρκίνους και πολλά άλλα. Καιρός για επιστροφή.
Θωρακίστε τον οργανισμό σας με Φυσικές υπερ-τροφές δοκιμασμένες στο χρόνο, που εμείς στην VitaMelia προσεκτικά επιλέξαμε για μια καλύτερη υγεία και έναν ισορροπημένο τρόπο ζωής!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου